Opšti uslovi korišćenja sajta

Posetom sajta www.melafruit.com prihvatate uslove korišćenja navedene u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima. www.melafruit.com zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja korisnika sajta vrši izmene i dopune ovih uslova korišćenja.

Celokupan sadržaj web sajta www.melafruit.com koji uključuje formu i način izražavanja, fotografije, prezentacije, informacije o proizvodima, web strukture i dizajnerska rešenja, predstavlja intelektualno vlasništvo privrednog društva Mela Fruit d.o.o., kao isključivog nosioca prava intelektualne svojine na objavljenom sadržaju, i zaštićen je Zakonom o autorskim i srodnim pravima (“Službeni glasnik RS”, br. 104/2009 i 99/2011).

Korisnička prava u skladu sa zakonom podrazumevaju pretraživanje sajta, preuzimanje teksta, štampanje sadržaja web stranice, pristup i korišćenje sadržaja koji se nalaze na sajtu, za ličnu upotrebu, sa jasno naznačenim obeležjima o web adresi sa koje je gore pomenuti sadržaj preuzet.

U cilju sprečavanja nezakonitog korišćenja sadržaja web sajta, odnosno nedostojnog iskorišćavanja dela, zabranjena je svaka upotreba sajta u pogledu izmena, prevoda, prerada, dopuna i prodaje, suprotno Zakonu o autorskim i srodnim pravima.

Za sve detaljne informacije o sadržaju i korišćenju web sajta www.melafruit.com možete se obratiti na office@melafruit.com

Način komunikacije
Posetom sajta www.melafruit.com ili slanjem email poruke, komunicirate sa administratorima sajta elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste da se komunikacija vrši elektronskim putem, preko elektronske pošte (email) ili putem obaveštenja objavljenih na ovom sajtu.

Zaštita privatnosti
Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca / korisnika. U tu svrhu prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje kupaca / korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.
Svi podaci o korisnicima ili kupcima su strogo čuvani i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla (administratorima sajta i licima zaduženim za internet prodaju).

Opis proizvoda
www.melafruit.com nastoji da proizvode na sajtu prikaže što vernije, sa tačnim specifikacijama, ali ujedno zadržava pravo greške u opisu proizvoda. Slika proizvoda ne mora odgovarati izgledu proizvoda. Slike, boje, i podaci proizvoda su informativnog karaktera.

Radno vreme sajta
U slučaju bilo kakvih tehničkih problema ili redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan.

Ažuriranje podataka na sajtu
www.melafruit.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na sajtu.

Reklamacije
U slučaju bilo kakvih primedbi na proizvod ili isporuku možete nas kontaktirati email-om